Finse sauna


Onze Finse sauna is een panoramische sauna waar de temperatuur ongeveer 85°C is. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de temperatuur te verlagen of te verhogen.

De lucht is droog en de vochtigheidsgraad is laag. Deze combinatie biedt een zalig ontspannend effect voor zowel het lichaam als de geest.

Een regelmatige saunagebruiker heeft een goede nachtrust en een zuiver gereinigde huid. Een saunabeurt stimuleert de bloedsomloop en de afwisseling van warm en koud wapent het lichaam tegen ziektes en verhoogd de weerstand. Tevens worden de vochtreserves ververst en krijgt uw lichaam een grondige zuivering en ontgifting.

Uw lichaam en geest komen volledig tot rust.

Leuke extra: het opgietwater is voorzien van verschillende geuren.

Zwanger in de sauna?

Indien u gewend bent om naar de sauna te gaan dan kan dit geen kwaad. Toch vermijdt u tijdens de eerste drie maanden best hoge temperaturen en blijft u ook zeker niet te lang in de cabine.
Mocht u hierbij nog niet zeker zijn, raadpleeg dan uw arts voor meer uitleg.

Kinderen in de sauna?

Een saunabezoek is ook heilzaam voor kinderen. Ze kunnen de warmte en koeling goed verdragen. Dat komt doordat hun hart in verhouding tot hun lichaam erg groot is. Wat wel belangrijk is voor kinderen, is dat u hen goed laat acclimatiseren in de loungeruimte voordat ze zich terug aankleden.

Sauna waarschoot lievegem