Massages bij Sensum Wellness

Een massage bij Sensum Wellness is ondergedompeld worden in een roes van totale ontspanning die helend werkt! Bij Sensum Wellness keert u herboren terug na een dagje wellness. Dit kunnen we verzekeren nadat u één van onze massages uitprobeert. Massages hebben vele voordelen. Natuurlijk werken massages ontspannend, maar daarnaast zorgen ze er ook voor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook zorgen massages voor een betere doorbloeding waardoor u bijvoorbeeld minder gevoelig bent voor blessures. De verschillende massages hebben allemaal hun eigen voordeel. Maak voor uzelf de ideale keuze uit ons aanbod.

Bij Sensum wellness heb je de mogelijkheid om alle massages zowel enkel als dubbel te boeken. Hierdoor kan je ook samen met je partner genieten van dit uiterst deugddoende moment.

Massage zonder wellnessboeking

Massages los van wellnessboekingen kunnen maximaal 3 dagen op voorhand geboekt worden gezien wij voorkeur geven aan massages in combinatie met wellness.

Indien u voor een massage apart kiest, kunt u alsnog gedurende 30 minuten genieten van onze waterparadijs, buitendouche en relaxruimte, waar u uiteindelijk kunt genieten van een detoxdrankje of een koffie/theetje. Ook krijgt u een persoonlijke Sensum badjas ter uw beschikking.

Hieronder vindt u een overzicht van de massageprijzen zowel apart als in cominatie met wellness:

Massage in combinatie met wellness

30 min60 min90 min
Relax massage€ 40€ 70€ 130
Aroma massage€ 45€ 75€ 135
Bamboe massage€ 50€ 80€ 140
Kruidenstempel massage€ 50€ 80€ 140
Hostone massage€ 50€ 80€ 140
Hammam ritueel

Massage zonder wellness

60 min (+30 min relaxen)90 min (+30 min relaxen)
Relax massage€ 85€ 145
Aroma massage€ 90€ 150
Bamboe massage€ 95€ 155
Kruidenstempel massage€ 95€ 155
Hostone massage€ 95€ 155
Hammam ritueel

Relax-massage


De naam relaxmassage zegt het al: bij deze massage wordt u volledig ontspannen van kop tot teen. Zo krijgt u opnieuw energie wanneer u vermoeid of uitgeblust bent en kan u er opnieuw even tegen aan. Bij de relaxmassage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij de masseuse vloeiende en glijdende bewegingen maakt.

Een relaxmassage zorgt ervoor dat uw geest en lichaam tot rust komen. Zo krijgt u een nieuwe energie en bent u beter beschermt tegen stress. Tijdens de massage wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

relax massage
aroma massage

Aroma-massage


Aromamassage is een heerlijk ontspannende massage met een basis-olie waaraan etherische oliën zijn toegevoegd. Het lichaam wordt gemasseerd door middel van strijkingen en lichte knedingen. Spanning en stress, veroorzaakt door een overbelasting van lichaam of geest, kunnen worden losgelaten en de cliënt kan zich lekker laten meevoeren door de geuren.

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stressklachten. De oliën worden deels opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid, dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxen en andere zullen stimulerend werken.

Hot-stone-Massage (Binnenkort beschikbaar bij Sensum wellness)


Bij een hotstone massage wordt gebruik gemaakt van vulkanische stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45°c. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een stretchend effect heeft op de spieren.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging) maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Hotstone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spierpijn, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen en het helpt bij een verminderde bloedcirculatie.

hotstone massage
kruidenstempel massage

Kruidenstempel-Massage (Binnenkort beschikbaar bij Sensum wellness)


Geniet van onze zalige kruidenstempelmassage en ervaar de ontspanning van de warme kruidenstempels en de heerlijke geuren ervan. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen deze kruiden worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor dit zeer effectief is bij vastzittende spieren en spierknopen. Ook regenereren en verzorgen deze kruidenstempels de huid intensief. Deze genotvolle massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De met zorg gekozen kruidenaroma’s geven zowel op lichamelijk als geestelijke vlak een opkikker, zo komt er nieuwe energie vrij. 

Bamboe-Massage (Binnenkort beschikbaar bij Sensum wellness)


Tijdens de bamboemassage wordt er met behulp van houten bamboe stokken gemasseerd. Door middel van verschillende rol- en druk bewegingen wordt het onderliggende bindweefsel losgemaakt, afvalstoffen afgevoerd en wordt de doorbloeding aangezet. Het is een ontspannende en tevens stimulerende massage die energie en kracht vrijgeeft. De massage helpt stress te verminderen en het lichaam zal na de massage lichter aanvoelen.

Deze massage wordt sterk aangeraden bij vastzittende spieren en wanneer m’n van een wat stevigere massage houdt.

bamboo massage
stoomcabine waarschoot lievegem

Hammam ritueel (Binnenkort beschikbaar bij Sensum wellness)


De traditionele Hammam is een sensatie voor lichaam en geest! Daarbij gaat het niet slechts om het reinigen van het lichaam, maar ook om een feest voor de zintuigen; warmte, vochtigheid, schuim, geur en aanraking leiden tot een gevoel van algehele lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Het Hammam ritueel houdt het volgende in:

    • Scrubben met een heerlijke dode zeezout scrub.
    • Een zeepmassage uitgevoerd met een originele zeepzak.
    • Een ghassoul behandeljng (diep reinigende klei).